Bruk mindre tid og penger på posten

Kostnadene for digital post 80% lavere enn for fysisk post. Digital post er effektivt og gir deg kontroll på hva som er sendt. Samtidig er digital post tryggere enn e-post.

Mottakere som har digital postkasse får brevet digitalt ‑ resten vil få brevet fysisk. Posten tar seg av trykking, frankering og distribusjon av det fysiske brevet.

Tilrettelagt for toveiskommunikasjon og effektiv dialog

Lag HTML-meldinger som gjør det enklere for brukeren å svare deg, samtidig som du øker effekten av kommunikasjonen og driver trafikk til egne kanaler.

Send faktura i Digipost

Når du sender faktura i Digipost får du bedre kontroll over når fakturaen er mottatt og åpnet. Mottaker blir varslet på e-post og sms og kan enten betale fakturaen rett i Digipost eller i nettbanken sin.

1,7 millioner brukere

Over 1,7 millioner nordmenn bruker Digipost, og tallet øker. For de aller fleste virksomheter betyr det at Digipost er en effektiv kanal å nå kunder i. 

Prøv Digipost

Postens signeringstjeneste

Signeringstjenesten er en felles tjeneste for offentlige og private virksomheter. Med Postens signeringstjeneste innhenter du signaturer trygt, raskt og effektivt.

En digital signatur er juridisk bindende, og like sikkert som håndskrift.

Med digital signatur slipper du utskrifter, skannejobber og sending av dokumenter frem og tilbake.

Du betaler kun for bruk, 15 kr per signering. Ingen etableringsgebyr, ingen faste kostnader.

Prøv digital signering

Mer informasjon om signeringstjenesten