Møt vår kollega Trond Tellevik

Trond jobber som KAM for vår avdeling i Bergen. Han er en viktig lagspiller for oss og her blir vi litt bedre kjent med ham.

Portrett av Trond Tellevik

Fortell oss litt om deg selv og nøkkelen for å lykkes i ditt arbeide?

Jeg er en 52 årig gladgutt fra Bergen som har jobbet med transport stort sett hele mitt voksne liv. Jeg er gift og har to barn og et barnebarn.

For meg er en av nøklene at jeg har erfaring fra drift og kjenner av den grunn til både hvordan vi som Bring tenker driftsmessig og ikke minst hvordan kundene tenker rundt transportbiten. Som selger vil jeg nok bli oppfattet som en med glimt i øyet samtidig som jeg har med meg en god faglig tyngde.

Det er veldig viktig å komme inn under huden på kundene, forstå hvordan de tenker, og skjønne behovet de jakter. Man må leve seg litt inn i hvordan man selv vil at en transport skal gjennomføres helt fra booking til levering.

Kan du si litt om hva BCI kan tilby våre kunder?

Vi tilbyr lokal forankring med kontorene i alle de store byene i Norge.

Vi har miljø øverst på agendaen, noe som kommer til å være særdeles viktig fremover med krav om en grønnere linje for både transportbransjen og transportbruker.

Bring Cargo International kan tilby faste ukentlige direkte linjetrafikken til og fra de flest land i Europa og til og fra alle de store byene i Norge.

Med Posten i ryggen, som en innovativ eier, så drar også Bring fordeler av dette både rundt teknologiske endringer og andre nye og forberede løsninger.

Vi har dedikerte og engasjerte medarbeidere på lokale kontorer som bryr seg om kundene.  Det er en viktig faktor. Kanskje den som skiller oss mest fra konkurrentene som opererer mer sentralt og upersonlig.

Hva er dine interesser og hva gjør du på fritiden?

Jeg er egentlig en ganske ivrig fotballspiller, men skader har de siste årene satt sine preg, så nå blir det mest kamper på veterannivå når kroppen tillater det. Ellers går jeg litt turer og prøver å holde meg i noenlunde fysisk form.

I disse dager går det og mye tid på vedhogst og alle de operasjonene dette medfører fra ett tre blir til en vedski.

Jeg er ellers veldig interessert i all sport på tv og tipper en del odds og hest.

Jag har og blitt bestefar, som er en utrolig opplevelse. Lille Vilje er blitt 3 år, og da kan jeg love deg at det er full guff når hun er på besøk hos besten og mormor, og det er hun heldigvis ganske ofte.

Kontakt Trond for rådgivning og gode kundetilpassede transportløsninger.

 

Les mer om Bring Cargo International AS og våre tjenester her.

Følg oss gjerne på LinkedIn.

Del artikkel