Før 07:00 til bedrift

Har du behov for tilpasset innhenting eller ekstra tidlig utlevering? Vi leverer gods til dine faste kunder før arbeidstidens oppstart, eller til annen avtalt tid.

 • Skreddersydd løsning for dine behov av innhenting og leveringsfrekvenser
 • Levering før 07:00 neste virkedag
 • GPS-sporing som viser hvor vi har levert

Før 07:00 er en avtalebasert og skreddersydd stykkgodsløsning for bedrifter, basert på forhåndsdefinerte mottakere og leveringssteder. Vi skreddersyr detaljerte leveringsinstrukser sammen med deg som kunde for dine behov når det gjelder innhentingspunkter, fremsendingstider og utleveringsfrister m.m.

Resultatet blir en effektiv logistikk for både deg og dine mottakere, og kan spare tid og kostnader. Tjenesten kan også supplere lokale og/eller regionale lagre, og redusere lagerbehovet for dine kunder, da de kan betjenes fra et sentralt lager over natten. Tjenesten muliggjør levering innenfor låste porter/dører etter avtale med dine mottakere.

Grønn bring-lastebil kjører nedover Karl Johan en grytidlig morgen.

Hva koster det?

Slik beregner du pris

Før 07:00 til bedrift er en avtalebasert tjeneste, og du finner prisen for sendinger i din kundeavtale. 

Prisene øker med 4,0 % fra 01.07.2024.

Hva må du vite?

Tjenestens spesifikasjoner

Maks vekt 2500 kg
Maks/kolli: 400 kg

Min format: 23  13 x 1 cm
Maks format: 2,4 m eller to sider over 2 m (utover dette påløper tillegg for spesialgods). 
Kolli under 35 kg kan måle inntil 6 m

Leveringstid: i henhold til avtale
Innhenting: etter avtale
Utlevering: etter avtale

Se vilkår

  Slik går du frem

 1. 1

  Opprette avtale

  Det må på forhånd foreligge en signert avtale for tjenesten. Avtalen består av en detaljert leveringsinstruks for å sikre tilgang til leveringssted selv om mottaker ikke er tilstede. Du kan bruke Mybring til å etablere en slik leveringsinstruks.

 2. 2

  Pakke og emballere

  Godset må klargjøres for innhenting i henhold til avtalen og hentes på ett bestemt sted, f.eks. et varemottak eller sentrallager.

 3. 3

  Bestill og send

  Du kan bestille Før 07:00 via EDI. Innhentingsstider og lignende er styrt ut fra den spesifikke avtalen.

 4. 4

  Under transport

  Fremføringstider avtales i hvert enkelt tilfelle. Mottaker kan spore sendingen på bring.no. For kunder med Mybring-tilgang finnes mulighet for GPS-sporing, der koordinater oppgis samt link til kartverk som viser hvor varene er levert.

 5. 5

  Levering

  Mottaker får varene levert neste virkedag, før 07:00 i henhold til avtale. Utlevering skjer uten signatur og med mulighet for bruk av sluse eller innlåsing, som er en forutsetning for sikker leveranse. Det forutsettes tilgang til losseutstyr på leveringsstedet.

Tilleggstjenester

 • Frakt er normalt avsenderbetalt. Ønsker bedriften at Bring skal fakturere mottaker, må det inngås skriftlig avtale. Tjenesten faktureres med et tillegg pr sending.
   

 • Tilbys ikke som standardtjeneste.

 • Dersom du ikke har fast henteavtale med oss eller ikke har anledning til å booke henting digitalt, kan du kontakte vår kundeservice og bestille henting manuelt. Denne tjenesten koster kr 133,- per henting fra 01.12.2022.

  Du bestiller henting digitalt enkelt og greit via din TA leverandør eller i Mybring, Brings selvbetjeningsverktøy for bedrifter.