Miljøretur i samarbeid med Ellos

Bærekraftsamarbeid: Vi henter de gamle produktene til Ellos-kundene

Når kundene til Ellos Group kjøper innredningsprodukter får de nå muligheten til å returnere sitt gamle produkt til gjenbruk. Et spennende samarbeid for å gjøre det enklere for forbrukerne å ta bærekraftige valg.

To menn i Bring-uniformer som bærer en sofa.

Fra og med november vil Ellos Groups kunder, i første omgang i Göteborg, ha muligheten til å legge til en miljøretur når de kjøper utvalgte innredningsprodukter til hjemmet. Dette er et ledd i selskapets bærekraftsarbeid. I forbindelse med leveransen kan kundene velge å levere sitt gamle produkt til Bring, som formidler det videre til Erikshjälpen Second Hand. Deretter selges det videre til inntekt for barns rettighetsarbeid.

Utvider bærekraftsarbeidet

Samarbeidet mellom Bring og Erikshjälpen Second Hand gir kundene mulighet til å kjøpe en miljøretur. Dette betyr at når vi leverer hjem til en kunde for Ellos Group, tar vi kundens tilsvarende gamle produkt til Erikshjälpen Second Hand. De selger deretter produktet i sin bruktbutikk. Inntektene fra salget går til tiltak med spesielt fokus på barns rett til utdanning og fritid, helse og sikkerhet.

Tilbudet om miljøretur gjelder større eller tyngre varer, der kunden bestiller innbæring. Det kan handle om sofaer, lenestoler og spisestue-grupper fra hjemmesortimentet innen Ellos Groups merker Ellos, Jotex og Homeroom. Prosjektet startet i november og kjøres først i Gøteborg og omegn, og kan deretter føres videre til hele Sverige. Vi vil tilby alle kunder tjenesten miljøretur i forbindelse med at de bestiller innbæring frem til 31. desember 2020.

Bring sjåfør bærer inn sofa i hus
Kundene kan velge å levere sitt gamle møbel når de kjøper nytt.

Et godt valg

– Vi er veldig glade for å starte dette samarbeidet med Bring og Erikshjälpen Second Hand i Västra Frölunda. Gjenbruk av varer er en viktig sak for oss, og gjennom dette samarbeidet kan vi tilby kundene våre muligheten til å ta et bærekraftig valg, bidra til miljøet og samtidig hjelpe utsatte mennesker, sier Annika Mårtensson, bærekraftssjef i Ellos Group.

Erikshjälpen Second Hand er veldig takknemlig for dette samarbeidet med Bring og Ellos Group, som betyr at fattigdom og sårbarhet kan bekjempes. Vi jobber for å realisere barns drømmer og styrke barns rett til utdanning, fritid og helse, samt sikkerhet og beskyttelse.

Björn Engvall, forretningsutviklingssjef i Erikshjälpen Second Hand

– Det må være lettere å ta bærekraftige valg. Miljøretur er en effektiv måte å bidra til økt gjenbruk av varer mens du gir et godt bidrag til samfunnet. Samarbeidet med Ellos Group og Erikshjälpen Second Hand er et godt eksempel på hvordan vi sammen med kundene våre kan bidra til de som trenger det bedre. Samtidig er det et godt valg for miljøet, sier Tobias Åbonde, nordisk ansvarlig for hjemlevering hos Bring.

Ellos Group

Ellos Group er Nordens ledende e-handelsgruppe med e-handelsstedene Ellos, Jotex, Stayhard og Homeroom. Ellos Group har hovedkontor i Borås, og er aktiv i alle nordiske land.

Del artikkel