Tormod og Olav i Minnesota: DM'er vi liker!

Det ligger mange bra tanker og godt håndverk bak fine DM'er — og de er det mange av! For å lande på disse tre DM'ene som de synes fortjener litt ekstra kudos, har Minnesota-kreatørene Tormod Glomnes og Olav Flatøy killed-a-lot-of-their-darlings-made-by-other-flinke-folk.

Tormod Glomnes og Olav Flatøy

— Takk for stafettpinnen! Først vil vi ta dere med til New Zealand, der Colenso BBDO, sammen med den digitale telecom-leverandøren Sparks, hedret ikoniske måltider fra kjente Netflix serier. Rett og slett genialt gøy!

Spark Netflix Dinners

— Den neste jobben som fortjener heder og ære er en ti år gammel jobb av det canadiske produksjonsbyrået Griffiths, Gibson and Ramsay Productions (GGRP). Som et team bestående av en falma rockestjerne og en semi-pensjonert DJ (Yeay! Der fikk vi sagt det!), synes vi en platespiller av papp er noe av det aller kuleste du kan få i posten.

Cardboard Record Player

— Til slutt vil vi trekke frem en litt eldre jobb av det nå nedlagte byrået, Goss Reklambyrå, i samarbeid med Göteborgs räddningsmission. For å rette søkelyset mot byens hjemløse rundt juletider, ble det sendt ut julekort adressert til «Lasse Persson, en døråpning/tunell/trappeoppgang, Hisingen (i Göteborg)». Her skrev de navnet og adressen til den riktige mottakeren i avsenderfeltet på baksiden av konvolutten. Posten i Sverige klarte naturligvis ikke å levere kortet til hjemløse Lasse, og det ble derfor «sendt i retur» til den riktige mottakeren med stor stoppeffekt. Så enkel. Så fin. Så rett i hjertet.

Homeless Kit

— Fortsett å lag mye bra DM folkens. Takk for oss!

Del artikkel