Slik administrerer du din brukerprofil i Mybring

Din bruker inneholder nyttig informasjon du trenger for å bruke Mybring på en effektiv måte. Ved å holde profilinformasjonen din oppdatert er du sikker på at Mybring alltid fungerer korrekt.

En kvinne som jobber på et kontor

Administrer din profilinformasjon

Din profilinformasjon inneholder informasjon om deg som fornavn, etternavn, telefonnummer og hva du jobber med. Via din profil kan du også endre språket i Mybring samt gi eller trekke tilbake samtykke til markedsføring. 

  1. Klikk "Min profil" i nedtrekksmenyen bak navnet ditt øverst til høyre i Mybring.
  2. For å endre din brukerinformasjon, klikk "Endre profilen".
  3. Når du har gjort dine endringer, klikk "Lagre profilen".

Slett din Mybring-bruker

  1. Klikk "Min profil" i nedtrekksmenyen bak navnet ditt øverst til høyre i Mybring.
  2. Klikk "Slett profilen" helt til høyre på profilsiden din.
  3. Du må bekrefte at brukeren skal slettes ved å klikke "Slett meg" i vinduet som vises.

Les mer

Registrer din bedrift i Mybring

Mybring er et digitalt selvbetjeningsverktøy for bedrifter. 

Slik legger du til flere kundenummer i Mybring

Har du behov for andre tjenester kan du selv legge til nye kundenummer i Mybring. Hvis du har en kontaktperson i Bring anbefaler vi å kontakte denne før du setter opp flere kundenummer.

En mann som jobber i et kontor

Slik lager du kundenummergrupper i Mybring

Hvis din bedrift har flere kundenummer hos Bring, kan du spare tid med kundenummergrupper. Ved å slå sammen kundenummer i en eller flere kundenummergrupper, får du enkelt et samlet bilde av alle sendingene.