Bestilling - Slik bestiller du Pakke i postkassen med Pose på døren i Mybring

Slik bestiller du Pakke i postkassen med Pose på døren i Mybring

Du kan enkelt bestille dine Pakke i postkassen-sendinger i Mybring. Velg tilleggstjenesten Pose på døren for fleksibel levering dersom sendingen ikke får plass i din kundes postkasse.

En svart pose som er hengt på en dør

Bestill én Pakke i postkassen-sending 

 1. Klikk "Bestilling" og velg "Sende til én".
 2. Angi hvor i Norge du sender fra og til. Klikk "Finn tjenester" og velg "Pakke i postkassen (RFID)".
 3. Under Tjeneste, velg "Uten RFID" eller "Med RFID".
 4. Velg fakturamottaker.
 5. Legg inn pakkens vekt hvis du ønsker å se prisen på sendingen. Dimensjoner kan legges inn for validering av sendingens størrelse.
 6. Velg "Pose på døren" hvis mottaker har samtykket til at sendingen kan leveres i en Pose på døren om den ikke får plass i postkassen.  
 7. Velg "Fri retur av pakken" hvis du ønsker å tilby kunden din fri og enkel retur fra postkassen, ved å legge ved en returetikett i den utgående sendingen.  
 8. Din avtalepris vises i sammendraget til høyre sammen med miljøinformasjon. Gå videre ved å klikke "Avsender og mottaker".
 9. Fyll inn detaljer om avsender og mottaker. Hvis du ofte bruker samme avsender, kan du velge "Personlig kontakt" eller "Delt kontakt" og klikke "Lagre i adressebok". 
 10. Klikk "Bestill". Husk å skrive ut og feste etiketten på pakken.  

Bestill flere Pakke i postkassen-sendinger samtidig 

 1. Klikk "Bestilling" og velg "Sende til flere".
 2. Angi hvor i Norge du sender fra. Klikk "Finn tjenester" og velg "Pakke i postkassen (RFID)".
 3. Under Tjeneste, velg "Uten RFID" eller "Med RFID". Kom i gang med Pakke i postkassen med RFID i Mybring. 
 4. Fyll inn avsenderdetaljene og klikk "Bruk avsender". Hvis du ofte bruker samme avsender, velg "Lagre som standard adresse i adresseboken". Da sparer du tid ved at avsenderdetaljene er fylt ut neste gang du bestiller.  
 5. Legg til én eller flere mottakere. Mottakere kan legges inn enten manuelt, ved å laste opp en Excel-fil eller en kombinasjon av begge. Hvis du ønsker å legge til en mottaker i adresseboken direkte fra bestillingssiden, velg "Lagre som ny kontakt i adresseboken". 
 6. a) Velg "Pose på døren" på mottakernivå hvis disse mottakerne har samtykket til at sendingen kan leveres i en Pose på døren om den ikke får plass i postkassen. Legger du inn mottakere manuelt, huk av "Pose på døren". Bruker du Excel-malen, angi "Yes" i kolonnen for Bag on door. 
  b) Velg "Pose på døren" under "Tilleggstjenester" hvis alle mottakerne dine har samtykket til at sendingen kan leveres i en Pose på døren om den ikke får plass i postkassen.
 7. Velg fakturamottaker og klikk "Bestill". Husk å skrive ut og feste etikettene på pakkene. 
Del artikkel