3PL - Tredjepartslogistikk

Tredjepartslogistikk for deg som sender til andre bedrifter innen næringsmidler, industri og varehandel.

 • Landsdekkende logistikkløsning
 • Skalerbare løsninger
 • Kortere ledetider
 • Større kontroll over logistikkflyten

Når vi i Bring Warehousing tar oss av lageret ditt optimaliserer vi vareflyten, øker effektiviteten og senker dine kostnader. Da kan du og dine medarbeidere bruke tiden på oppgaver som skaper vekst for bedriften. Vi har høy kompetanse innen 3PL, og med fartstid innen fagområdet helt siden 1960-tallet er vi markedsleder i Norge.
Du vil få en erfaren partner siden vi jobber med kunder i mange forskjellige bransjer. Vi håndterer produktgrupper som arbeidsklær, elektronikk, reservedeler og næringsmidler for å nevne noen. For næringsmidler følger vi kvalitetssystemet HACCP

lagerbygning med bring lastebil på utsiden

Passer 3PL for deg?

Ja, om din bedrift passer inn på en eller flere av påstandene nedenfor:

 • Sender fremst til andre bedrifter.
 • Har fremst artikler som passer i reoler og/eller hyller for mindre varer.
 • Ønsker å fokusere mer på salg og vekst

Se øvrige løsninger og tjenester som Warehousing kan tilby din bedrift.

  Slik fungerer 3PL

 1. 1

  Koble deg opp mot våre systemer

  Integrer ditt ERP mot våre systemer. Vi har erfaring med de fleste ERP-systemer og de vanligste filformatene. Les mer om våre integrasjoner.

 2. 2

  Send dine varer til oss for lagring

  Vårt lager sørger for trygg lagring og sikker håndtering av dine varer. Vi komprimerer fortløpende varebeholdningen, og du betaler kun for den plassen du bruker. Her kan du lese mer om våre lagerløsninger.

 3. 3

  Selg varene dine

  Bruk din tid og dine ressurser på salg og vekst, så tar vi oss av håndteringen av varene. Kunder som går fra eget lager til en 3PL-løsning fra oss opplever høy produktivitetsvekst etter flytt til våre lager.

 4. 4

  Levering av varer

  Vi har hyppige avganger og ferdige koblinger til Brings nettverk for pakker og gods. Les mer om våre leveringsløsninger.

 5. 5

  Få oversikt over ditt lager og dine ordrer

  Gjennom hele prosessen vil du ha full kontroll og oversikt over dine ordrer og ditt varelager via vår kundeportal. Her kan du lese mer om hvordan du forenkler din logistikkhverdag med kundeportalen Mybring.