Massebestilling - spar tid på ordrehåndteringen!

Ved å bruke Massebestilling, vårt nye bestillingskonsept i Mybring, kan du som avsender bestille sendinger for opptil 100 mottakere - i én og samme ordre.


Effektiv og fleksibel ordrehåndtering uten EDI-løsning

Du velger selv hvordan du ønsker å bruke funksjonaliteten i Massebestilling. Legg til én og én mottaker på selve bestillingssiden, importer raskt og samlet ved å laste opp en Excel-fil, eller bruk en kombinasjon av disse to metodene. Uansett hvilken metode du foretrekker vil du som pakkekunde betjenes betraktelig mer effektivt enn i dag.

Netthandel og massebestilling

For deg som skal starte eller er i gang med netthandel, og for deg som sender mange pakker til ulike mottakere i samme land, er Massebestilling en god løsning for å spare tid. Ved å laste opp Excel-fil kan du enkelt opp alle ordrer fra din nettbutikk i løpet av dagen, og raskt importere til Mybring når du er klar - for eksempel på slutten av dagen. 

Tids- og kostnadsbesparing

Vi vet at tid er en viktig ressurs for våre kunder. Det som før krevde opprettelse av én og én ordre per mottaker, kan nå gjøres raskt og enkelt ved å opprette én ordre med ulike mottakere i samme land. Det er selvfølgelig helt gratis å bruke Massebestilling i Mybring - for deg som ønsker en effektiv bestillingsprosess uten EDI-løsning.

Slik sparer du tid – et regneeksempel

Vi har regnet ut at det i gjennomsnitt tar ca 1 minutt og 3 sekunder å legge inn en ordre manuelt. Hvis du har 100 ordre så vil du bruke til sammen 105 min som tilsvarer en time og 45 minutter. En massebestilling vil ta ca 5 minutter. Og da har vi tatt godt i. Dette betyr at for hver 100 ordre vil du spare 1 time og 40 minutter i verdifull tid som du kan bruke til andre verdiskapende oppgaver. 
 

Ta i bruk Massebestilling i Mybring


Logg inn for å prøve Massebestilling nå. Har du ikke konto i Mybring, kan du opprette bruker her under helt gratis.