Pakke i postkassen

Send pakker opptil 2 kg rett til postkassen, og la dine kunder få varene rett hjem. Perfekt for deg som driver netthandel.

  • Komfortabelt - dine kunder får varene hjem i postkassen
  • Billig - smart løsning for deg som sender mange småpakker
  • Trygt - mulighet for ekstra sporing med RFID-etikett

Pakke i postkassen er en enkel og rimelig løsning når du skal sende små pakker i et format som passer i postkassen. Du får sporing og varsling når strekkoden skannes, og med RFID kan du også tilby dine kunder ekstra sporing og varsling.

Pakker i passe størrelse for postkassen.

Hva koster det?

Slik beregner du pris

Fraktprisen er baseres på geografisk avstand fra deg til din mottaker (min. 1 sone og maks. 8 soner) og vekt på pakken. Sporing er inkludert i fraktprisen.

Pristillegg:
Pakker som er for store for postkassen hentes på postkontor eller post i butikk. Hentesendinger får et pristillegg per pakke som faktureres avsender.

Slik beregner du pris med ny prismodell:
Legg inn fra og til postnummer i Excel kalkulatoren for å få riktig antall soner.
- Vei pakken, og finn riktig vektintervall i prislisten
- I skjæringspunktet mellom vektintervall og antall soner finner du prisen.

Prisliste fra 13.01.2020 (pdf) basert på vår nye, forenklede prismodell. 
Pristillegg fra 13.01.2020 (pdf).
Prisliste inkl. pristillegg fra 01.07.2020 (pdf).


Hva må du vite?

Tjenestens spesifikasjoner

Maks vekt: 2 kg

Maks mål:
- Lengde maks 45 cm. Lengde + bredde + tykkelse = maks 90 cm
- Rull: Lengde maks 90 cm. Lengde + diameter x 2 = maks 104 cm
 


Slik går du frem

Pakking og emballering

Emballer i henhold til våre anbefalinger, og påfør pakken vår standardetikett for Pakke i postkassen. Se etikettleverandører. Sporing med RFID forutsetter at du printer etikettene på en godkjent RFID-printer.

Bestilling og opphenting

Du bestiller med EDI/TA-leverandør eller i Mybring. Vil du at vi skal hente pakkene, kan vi ordne en henteavtale. Du kan også levere inn pakkene på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk. Når pakkene ankommer brevterminalen, blir de skannet som innlevert.

Tilby dine kunder enkel retur, sjekk ut våre returløsningerfor pakker under 2 kg. 

Under transport

Pakken sendes som vanlig brevpost og postbudet leverer pakken i postkassen. Leveringstid er 2-3 virkedager. Har du valgt RFID-sporing som en del av servicen, vil mottaker få melding om at pakken er på vei, og kan spore underveis.

Utlevering og mottak

Pakken leveres i din kundes postkasse, og kunden varsles via SMS eller e-post. Hvis pakken ikke får plass i postkassen mottar kunden også en SMS eller e-post fra oss, med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk.

Tilleggstjenester

  • Hvis det ikke er plass i postkassen kan avsender mot et pristillegg velge at sendingen leveres i en Pose på døren i stedet for at den sendes til hentested for utlevering.

    Levering som Pose på døren må aktivt bekreftes av mottaker ved bestilling i avsenders nettbutikk. Mottaker vil få en SMS/e-post når sendingen er levert som Pose på døren.