- Vi startet opp pilotprosjektet Pakke i postkassen i november 2015 og har i løpet av et halvt år sendt ut hele 120.000 pakker til fornøyde kunder over hele landet.

Sindre Landevåg. Daglig leder.

Landevåg trekker frem en rekke fordeler:

- Før benyttet vi Småpakker A-post på mange av våre forsendelser, nå slipper vi å veie og telle pakkene før innlevering.
- Vi har også bedre kontroll og oversikt over utsendelsene våre grunnet RFID. Tidligere sendte vi de små pakkene uten noen form for sporing. Nå kan både kundene våre og vi spore pakkene og kundene blir varslet på sms eller epost når pakken er på vei. Kvaliteten er lik som Småpakker A-post – rask og presis levering, i tillegg til nye sporings- og varslingsegenskaper.

Landevåg er også fornøyd med samarbeidet:

- Høy kvalitet, rask leveransetid og presisjon er ord som passer til Bring. De har dyktige account managers som tar vare på kundene sine, jobber proaktivt og er svært behjelpelige. I tillegg har de glade ansatte.

Sindre Landevåg.
Daglig leder.

getinspired.no

Etablert: 2009
Sted: Trondheim

Get Inspired er en av Norges fremste nettbutikker. I løpet av et halvt år, siden november 2015, har de sendt ut hele 120000 pakker til fornøyde kunder over hele landet. I sortimentet finner kundene alt de trenger for en sporty og aktiv livsstil.

Get Inspired er en av tre finalister til ’Årets Nettbutikk 2016’.

Les mer om Pakke i postkassen og RFID-sporing på bring.no/pakkeipostkassen

Last ned kundecase i PDF