Pakke i postkassen

Du får en enkel og rimelig løsning når du sender flere pakker på en gang.

Du leverer alle pakkene samlet, med ulike formater opptil 2 kg. Du velger selv om du ønsker å tilby kundene dine sporing med RFID eller ikke.

  • Levering rett hjem i postkassen, slik dine kunder vil ha det
  • Sender pakker opp til 2 kg
  • Enkel innlevering av alle pakker samlet
  • Enkel bestilling via EDI eller Mybring
  • Økt kontroll gjennom sporing med RFID

Hvordan går jeg frem?

1
Hos deg

Hos deg

Du bestiller med EDI/TA-leverandør eller i Mybring. Vil du at vi skal hente pakkene kan vi ordne en henteavtale. Hvis ikke kan du levere inn pakkene på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.

Pakken må være utstyrt med vår standardetikett for Pakke i postkassen. Se etikettleverandører. Sporing med RFID forutsetter at du printer etikettene på en godkjent RFID-printer.

Tilby dine kunder enkel retur, sjekk ut våre returløsninger for pakker under 2 kg.

2
Hos oss

Hos oss

Pakken sendes som vanlig brevpost og postbudet leverer pakken i postkassen. Pakke i postkassen er en innenlands tjeneste med 2 virkedagers leveringstid.

Har du valgt sporing som en del av servicen kan pakken spores underveis.

3
Hos mottaker

Hos mottaker

Pakken leveres i din kundes postkasse. Har du valgt utsendelse med sporing vil kunden få varsel i forkant om at pakken er på vei.

Hvis pakken ikke får plass i postkassen mottar kunden en SMS eller epost fra oss, med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk.

Vi sender en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til bedriften din.

Pose på døren

Hvis det ikke er plass i postkassen kan avsender mot et pristillegg velge at sendingen leveres i en Pose på døren i stedet for at den sendes til hentested for utlevering.

Levering som Pose på døren må aktivt bekreftes av mottaker ved bestilling i avsenders nettbutikk. Mottaker vil få en SMS/e-post når sendingen er levert som Pose på døren.

 

Hva koster det?

Fraktprisen er sammensatt av tre hovedelementer og sporing er inkludert i fraktprisen:

Minstepris

  • Minstepris per ordre er kr 150,-

Tillegg for hentesendinger

  • Pakker som ikke får plass i postkassen hentes på postkontor eller Post i butikk. Hentesendinger får et pristillegg per pakke som faktureres avsender.

Tillegg for pose på døren

  • Pose på døren får et pristillegg per pakke som faktureres avsender.