Aviser til abonnenter

Skal du sende aviser til dine faste abonnenter, enten lokalt eller over hele landet er vår avisdistribusjon løsningen for deg.

Oversikt over innleveringssteder, innleveringsfrister og hvilke postnummer som skal være i de ulike samlebuntene finner du dette i oversikten over alle postnummer (excel).  

  • Aviser distribueres annen hver dag. Til postbokser og i noen definerte områder daglig, mandag - fredag.
  • Hyppig og regelmessig distribusjon til dine faste abonnenter
  • Ved å utvide distribusjonen din, kan du rekruttere nye abonnenter
  • Skreddersydd for løssalgsaviser til dine utsalgssteder
  • Både innlands og til utlandet

Hvordan går jeg frem?

1
Hos deg

Hos deg

Først må du opprette en avtale om utsendelse av aviser med oss. Minst 3 uker før første utsendelse må du registrere en avisplan i Min Post. Distribusjonen bestiller du i Min Post, med direkteordre eller du kan fylle ut en ordreseddel. Før innlevering til Posten må avisene sorteres, buntes og merkes. Husk at alle buntene må utstyres med et toppark. 

2
Hos oss

Hos oss

For at avisene skal komme fram til dine abonnenter til riktig tid er det viktig at vi får avisene innlevert på avtalt tidspunkt til postterminaler, distribusjonsenheter og Postkontor/Post i Butikk som har postboksanlegg.  

 

3
Hos mottaker

Hos mottaker

Abonnentene dine får avisen i postkassen.

Hva koster det?

Prisen avhenger av om du skal distribuere dine aviser lokalt, regionalt eller over hele landet.

Tilleggstjenester

Utvidet distribusjon

Når du bestiller distribusjon av dine aviser, har du også mulighet til å utvide avtalen du har med oss. Da kan avisene dine også distribueres utover ordinære abonnenter fra mandag til torsdag, med noen unntak i juli og i forbindelse med jul og nyttår.