Home Delivery Parcel

For deg som vil sende pakker til flere mottakere i Sverige, Danmark og Finland. For eksport fra Norge er denne tjenesten kun tilgjengelig som pakker i Bulk. Passer fint for deg som driver nettbutikk. Du sparer både tid og penger ved å sende varene dine i en samlet forsendelse.

 • Leveres rett på døren
 • Fleksibel leveringsavtale for mottakeren din
 • Med sporing

Du bestiller gjennom Mybring eller EDI, og vi henter pakkene hos deg dersom du har en henteavtale med oss.

Maksvekt per kolli er 35 kg (25 kg til Finland).
Lengde må ikke overstige 200 cm i Norden, resten av verden 150 cm og lengde + omkrets ikke over 300 cm. 

Print ut godkjente adressekort via EDI, og legg ved nødvendig tolldokumentasjon. 

Forsendelsen kan spores.

Pakken din kjøres ut mellom klokken 09 og 17 mandag til fredag i Danmark og Sverige (unntatt helligdager). I Finland kjøres pakken ut mellom klokken 09 og 21 avhengig av geografisk lokasjon.

Leveringstiden er på 2-5 virkedager.

Mottakeren din får pakken levert på døren sin.

Les vilkår

Kvinne signerer for pakker på mobiltelefon

Hva koster det?

Priser for hjemlevering til mottakere i Sverige, Danmark og Finland finner du enklest ved bestilling, eller å kontakte oss.

Prisene øker med 7,5 % fra 01.12.2023.

Annen prisinformasjon

Lurt å vite om toll

Skal du sende pakker til utlandet er eksportfortollingen alltid inkludert i portoen. Korrekt tolldokumentasjon er viktig for å unngå stopp i tollbehandlingen og forsinkelser.

Under finner du hvilke tolldokumenter som er nødvendig for at pakken din skal komme raskest mulig frem til din mottaker: 

Avgift for eksportdeklarering inngår i frakten, men for sendinger til de fleste land vil en fortollingspris for importdeklarering belastes mottaker/importør. Trenger du hjelp til å fylle ut tolldokumentene, kan du gå inn på fortollingsdokumenter. Mer om fortolling finner du her.

Les om nye regler for Digital informasjon fra 03. juni 2019

Tilleggstjenester

Dersom du ønsker å tilpasse forsendelsen din, kan du velge mellom forskjellige tilleggstjenester. De bestilles enten gjennom Mybring eller EDI.

 • Passer bra for deg som vil sikre deg full erstatning ved skade eller tap av dine forsendelser.

  Forsikringen gjelder forsendelser av alle typer tillatt gods, unntatt:

  • mobiltelefoner
  • vin
  • sprit
  • kjøle-, fryse- og ferskvarer
  • skadde varer

  Forsendelse til eller fra Iran, Irak og Afghanistan kan ikke forsikres.
  Ønsker du en helårsforsikring, kan dette ordnes med din selger over telefon.
  Du kan forsikre hver pakke inntil 100 000 NOK og hvor pall opp til 1 000 000 NOK.


  Priser fra 01.12.2023:


  Pakke

  Europa: 175,-
  Resten av verden: 239,-


  Pall

  Europa: Fra 01.12.2023: 0,2% av forsikringsverdien fra – minimum 584,-.
  Resten av verden: ikke aktuelt – kan kun kombineres med Parcel og Pallet produkter.
  Gjelder for: Business Parcel, Business Parcel Return, Business Parcel Bulk, Business Parcel Return Bulk, Business Pallet, Business Pallet Return, PickUp Parcel, PickUp Parcel Return, PickUp Parcel Bulk, PickUp Parcel Return Bulk, Home Delivery Parcel.


  Les mer om forsikring

 • Gir deg mulighet til å fortelle mottakerne dine at pakken er på vei, og hvor og når leveransen vil finne sted. Tjenesten gjelder kun til Danmark .

  Denne tilleggstjenesten gir deg mulighet til å fortelle mottakerne dine at pakken er på vei, og hvor og når leveransen vil finne sted. Ved å angi mottakerens mobilnummer sender vi en SMS, i stedet for en tradisjonell hentemelding, med informasjon om at pakken er levert på postkontoret. Dette gir kunden er smidigere henteopplevelse. Når pakken leveres til mottakerens dør, forteller meldingen når leveransen kommer til å skje. 

  Gjelder for: Business Parcel Bulk, Business Pallet, PickUp Parcel Bulk

 • Med denne tjenesten kan du sende all fortollingsinformasjon elektronisk gjennom EDI. Informasjonen og forsendelsene dine vil alltid havne på rett plass til rett tid.

  Alt du trenger å gjøre, er å sende informasjonen i din handelsfaktura i en fil til oss, samtidig som forsendelsen blir hentet hos deg. EDI-filen sendes videre, slik at varene dine kan fortolles innen de ankommer mottakerlandet. Derifra sendes varene raskt ut til dine mottakere.

  Du kan få mer informasjon om tilleggstjenesten, eller tolldokumentasjon generelt, dersom du kontakter selgeren din.

  Gjelder for: PickUp Parcel Bulk og Home Delivery Parcel

 • Forsendelser får ikke inneholde farlig gods med unntak av begrensede mengder farlig gods (Limited Quantities). Kunden skal alltid følge og varsle Bring i henhold til Brings gjeldende instruksjoner. Bring håndterer forsendelser som inneholder begrensede mengder farlig gods i henhold til gjeldende regelverk (ADR/RID/IMDG-koden). Kunden er ansvarlig for å følge gjeldende regelverk som blant annet omfatter innhold, emballasje og merking. For informasjon om og definisjon av begrenset mengde farlig gods samt gjeldende regelverk, se Direktoratet for samfunnssikkerhets og beredskap.

  Tilleggstjenesten Limited Quantities er ikke tilgjengelig i kombinasjon med tilleggstjenestene Flex Delivery og Express samt Express Nordic 0900-tjenestene.

  Spesielle regler for emballasje gjelder ved transport av begrensede mengder farlig gods.

  Avsender er ansvarlig for å kontrollere at forsendelsene ikke inneholder noe som er i mot bestemmelsene i avsnittene Forbudt innhold og i dette avsnittet begrensede mengder farlig gods og skal erstatte Bring eller annen skadelidende for skade som skjer som følge av at kunden ikke overholder disse bestemmelser.