Vi hjelper deg med å vokse!

Hele verden har blitt vårt kjøpesenter. Dette stiller store krav til bedrifter og leverandører. Hvordan kan handel over grensene gjøres enkelt?

Bring kan hjelpe alle typer bedrifter med å etablere seg og vokse i det nordiske markedet. Fordi vi kjenner markedet best kan vi levere raskt og enkelt i hele norden.

La oss ta en prat sammen!

Har du noen utfordringer rundt grenseoverskridende handel idag? Vi forteller gjerne om hvordan vi kan gjøre grensehandelen enkere for deg.

Møt oss på Tolldagen 13. november!

Tolldagen er det største og viktigste arrangementet for deg som jobber med oppgaver innen internasjonal handel, import, eksport og transport. Her får du siste nytt om hva som skjer på den internasjonale handels- og tollarenaen. Tolletaten forteller om fremtidens digitale informasjonsflyt knyttet til toll, og du vil få innsikt om mange dagsaktuelle tema innen toll, bl.a endringer i tolloven. 

Her vil du også møte mange utstillere fra næringslivet, blant annet Bring - og vi er på plass for å fortelle deg om hvordan vi kan forenkle din import- og eksportprosess. 

Håper vi sees!

05.11.2019