En suksesshistorie fra vakre Dalsbygd

En suksesshistorie fra vakre Dalsbygd

Siden 1947 har Brødrene Dale AS vært en hjørnesteinsbedrift i Dalsbygd, på Søre Sunnmøre. Familiebedriften har etablert seg som ledende innen produksjon av vinduer og dører for landbruket, til tross for en ukonvensjonell beliggenhet.

Dalsfjorden
Publisert 13.10.2023 Sist oppdatert 28.02.2024

Kvalitet og variasjon

Brødrene Dale informerer om at de har spesialisert seg på vinduer og dører for landbruket siden 1960-tallet og har utmerket seg med kvalitet og varierte produkter. Dette har de oppnådd med moderne maskiner og dyktige fagfolk.

– Vårt mål er å tilby et mangfaldig utval, både standard- og spesialtilpassa kvalitetsprodukt for ulike bruksområde, forteller markedsansvarlig, Merete Dale.

Bedriften tilbyr et bredt utvalg, fra standardprodukter til spesialtilpassede dører og vinduer med dekor og ulike farger. Merete forteller at dette gjør dem populære, spesielt blant bønder og kunder med spesifikke behov.

Fjøsdør produksjon 23
Fra 1963 har fabrikken spesialisert seg på vinduer og dører til landbruket.

Bring som logistikkløsning

Brødrene Dale understreker at de har hatt suksess takket være sitt nære samarbeid med Bring som pålitelig partner i logistikkløsninger. 

Til tross for å drive virksomheten langt utenfor et sentrumsområde forteller Merete med et glimt i øyet at de ligger sentralt midt mellom Bergen og Trondheim. Hun er fornøyd med den faste avtalen om henting to ganger i uka.

– Logistikkløsninger har alt å si, sier hun, og legger til at Bring kommer hver tirsdag og fredag for å hente produktene deres.

Merete Dale
Merete Dale er markedsansvarlig og driver bedriften sammen med sin mann, Lasse Dale.

Støtte til lokalsamfunnet

Sammen har Brødrene Dale AS og Bring skapt en vellykket logistikkløsning som støtter lokal økonomi og inspirerer andre bedrifter utenfor byene til å oppnå suksess.

– Brødrene Dale burde være et forbilde for mange bedrifter som holder til utenfor de store bysentrene i Norge, sier Merete stolt.

Del artikkel