E-handel og logistikk

Vi leverer slik kundene dine vil ha det.

Kontakt oss

Innsikt og kunnskap

Derfor bør du prioritere returhåndtering

Dette forventer kundene.

Vil du lykkes med netthandel? Da bør du lese denne rapporten

Få innsikten fra de aktive nettkundene.

Dyrekassen økte bestillingene med 286 prosent

Hemmeligheten deres er enkel å kopiere

10 tips for deg som ønsker å starte nettbutikk

Her er 10 tips for å lykkes med å starte egen nettbutikk

Syv effektive måter å brukerteste nettbutikken din på

For å levere kundene den beste kjøpsopplevelsen må du lære dem å kjenne. Slik brukertester du kundereisen på en billig og effektiv måte.

Suksess blant svette nettshoppere

Nettbutikken 2Train.no viser muskler i et krevende marked. Treningsinteressen blant nordmenn øker, og stadig flere ønsker å få mer ut av treningen sin. I markedet for treningsutstyr og kostholdsprodukter kjemper aktørene en tøff kamp om å bli lagt merke til hos kundene.

Slik vil Klarna skape fremtidens kundeopplevelse

Med Klarna Saved Cards og Klarna Direkte skal den svenske nettbanken tilby enda enklere og mer fleksible betalingsløsninger for nettbutikker.

Slik tar du gode bilder som selger!

Mens kunden bare husker 20 prosent av det de leser, husker de 80 prosent av det de ser. Her er den erfarne reklamefotografen Yngve Asks beste tips for å ta bilder som selger.

Slik skal Zalando bli moteverdenens Spotify

Nettmotegiganten Zalando er i gang med en storstilt personifisering av nettbutikken. - Vi skal gjøre det samme for mote og klær som Spotify gjorde for musikk, sier Caroline Carlqvist, ansvarlig for personifiseringsprogrammet.

Slik kan moderne teknologi revolusjonere din logistikk

Med moderne teknologi kan du i dag få total kontroll over hele logistikken i nettbutikken din. Det gir enorme besparelser og store kundefordeler, sier den erfarne lager- og logistikkeksperten, Karl Henning Kalvø.

Guide til søkemotoroptimalisering for nettbutikker

Slik lykkes du med å få nettstedet ditt til å dukke opp høyt i Google og andre søkemotorer.

Ny versjon av e-handelsplattformen Magento – Bring lanserer tilpasset modul

Magento, en av verdens mest populære og hurtigst voksende e-handelsplattformer, har lansert en ny versjon av plattformen - Magento 2. Bring har i den forbindelse utviklet en ny modul, tilpasset den nye versjonen. Magento er passer for alle typer nettbutikker – fra små, nyoppstartede butikker til multinasjonale konsern.

Natalie Henriksen fra Kouture deler sine beste tips og erfaringer fra Black Week

Flere og flere velger å gjøre julehandelen på nettet. Ifølge Bring Research* handlet hele 70 % av de under 40 år julegaver på nett i fjor, og 40 % av de over 40 år. Posten og Bring predikerte pakkerekord i forkant av årets julehandel, og anslår en økning på omkring 15 % for pakkeleveringer før jul i år mot i fjor. De siste årene har Black Friday markert starten på julehandelen, både på nett og i fysiske butikker. Det som er blitt årets største handledag gikk av stabelen fredag 24.november. Vi tok tempen på den store handledagen, og snakket med Natalie Henriksen som driver Kouture – en klesbutikk for motebevisste kvinner som søker det lille ekstra. I tillegg til tre fysiske butikker driver de også nettbutikk gjennom Miinto.

Kunstig intelligens-AI- Tre kundefordeler for nettbutikker

Kunstig intelligens endrer kundeadferden. Eksperten innenfor digitale kunderelasjoner, Steven Van Bellegem, forteller hva nettbutikker skal gjøre for å beholde digitale kunder fremover.

Her er de fem viktigste sikkerhetsrådene for en trygg nettbutikk

Hvis du ikke sikrer nettbutikken din med SSL-sertifikat, risikerer du å bli straffet på synligheten din i Google. Her er rådene du må følge hvis du skal lykkes med netthandel.