Bedrifter som lykkes er de som raskt får omsatt ordrene sine til kontanter. Hva gjør du når ordretilgangen øker hos deg? Bruker du selger og andre nøkkelpersoner til å plukke og pakke varer fra lageret, alt for å få ordrene ut før innleveringsfristen?

Mange bedrifter taper omsetning fordi egne medarbeidere brukes til å pakke ordrer i stedet for å jobbe med kunder og salg. Dette er dårlig utnyttelse av ressurser og kan koste bedriften din mye penger i potensiell tapt fortjeneste.

Hvis du bruker Bring til å håndtere ordre, plukk og pakk, så kan du bruke tiden din på å videreutvikle forretningen din og selgeren kan bruke tiden til å selge mer. Med lagertjenester fra Bring så gjør du bedriften din mer lønnsom.

Med lagertjenester hos Bring får du:

  • Trygghet ved at du har eksperter som hjelper deg. Vi optimaliserer verdikjeden din og du nyter godt av våre erfaringer med hvordan vi kan håndtere vareflyten din smartere. 
  • Raskere ledetider. Kortere tid fra ordre til levering. Bestill innen kl. 14.00 så sender vi ut samme dag. Vi tilbyr også senere ekspressleveranser ved behov.
  • Økonomisk gevinst, særlig ved variasjoner i varevolum. Størrelsen på varebeholdningen varierer hos de fleste. Vi gjør dine faste kostnader til variable og du belastes kun for den plassen og håndteringen du benytter. 
  • Høy kvalitet og sporbarhet. Ha full kontroll på varene dine, elektronisk. Vi skanner alle bevegelser og bekrefter ordrene elektronisk. Dermed får kundene dine sms når sendingen er på vei og varene klare til henting. 
  • Selvbetjente løsninger. Enkel og grei oversikt og mindre tid brukt til administrasjon. Du kan også få enkle og oversiktlige selvbetjente løsninger for ordrebooking og rapportmodul. Vi tilbyr også enkel IT integrasjon med EDI eller API slik at dine systemer er integrert med våre.

Kontakt oss

Send inn skjema  Ring 04045