Rapportene i Mybring gir deg full kontroll over din logistikk og du kan når som helst logge deg inn i Mybring og ta ut de rapportene du ønsker. Om du ikke har fått med deg vår introduksjon til rapporter i Mybring, så finner du den ved å klikke her.

Visste du at du kan også abonnere på rapportene og få dem tilsendt til din epost så ofte du vil? Følg vår steg-for-steg guide under for å sette opp ditt abonnement.

Slik abonnerer du på rapporter i Mybring

1. Velg Lag nytt abonnement under menypunktet Rapporter
2. Velg en rapportkategori: Status, Kvalitet og avvik, eller Økonomi
3. Velg den rapporten som er aktuell for deg (se mer informasjon om de ulike rapportene på vår introduksjon til Mybring-rapportene)
4. Velg hvor ofte du vil ha rapporten, hvilke kolonner som skal være med og til hvilken epostadresse rapporten skal sende til
5. Klikk på Vis flere abonnementsvalg for å velge format (PDF, Excel eller XML, språk, hvor lenge du vil abonnere på rapporten og om rapporten skal sende selv om den er tom)
6. Trykk på Start abonnement

Nå har ditt abonnement startet. Vil du gjøre noen endringer f.eks legge til flere mottagere eller endre hvilke kolonner som skal inngå, gå til Abonnement under menypunktet Rapporter.