Business Pallet

Sender bedriften din forsendelser som er over 35 kg, er Business Pallet en god løsning for deg. Pallene blir levert direkte til din mottaker. 

 • Leveres på døren
 • Avtalebasert
 • EDI skal benyttes
 • Maks 750 kg per pall, maksmål er standard EUR pall, makshøyde 180 cm

Du bestiller gjennom Mybring eller via EDI, og pallene hentes hos bedriften din dersom du har en henteavtale med oss.

Før du sender avgårde pallene din må du skrive ut godkjent transportetiketter og legge ved nødvendig tolldokumentasjon.

Fremføringstiden for Business Pallet finner du her, og varierer fra hvilket land du ønsker å sende til.

Mottakeren din får forsendelsen levert direkte på døren mot kvittering.

Les vilkår

Bringbud leverer pakke til bedrift på pall

Lurt å vite om toll

Skal du sende paller til utlandet er fortollingen alltid inkludert i portoen. Korrekt tolldokumentasjon er viktig for å unngå stopp i tollbehandlingen og forsinkelser.

Under finner du hvilke tolldokumenter som er nødvendig for at pallen din skal komme raskest mulig frem til din mottaker:

Avgift for eksport- og importdeklarering inngår i frakten. Det kan være lurt å tenke over at i enkelte mottakerland kan det tilkomme avgifter for utlegg av importavgifter, dette kan blant annet gjelde for mottakere som ikke har tollkreditt.

Trenger du hjelp til å fylle ut tolldokumentene, kan du gå inn på fortollingsdokumenter. Mer om fortolling finner du her.

Les om nye regler for Digital informasjon fra 03. juni 2019

Tilleggstjenester

Dersom du ønsker å tilpasse forsendelsen din, kan du velge mellom forskjellige tilleggstjenester. De bestilles enten gjennom Mybring eller EDI.

 • Passer bra for deg som vil sikre deg full erstatning ved skade eller tap av dine forsendelser.

  Forsikringen gjelder forsendelser av alle typer tillatt gods, unntatt:

  • mobiltelefoner
  • vin
  • sprit
  • kjøle-, fryse- og ferskvarer
  • skadde varer

  Forsendelse til eller fra Iran, Irak og Afghanistan kan ikke forsikres.
  Ønsker du en helårsforsikring, kan dette ordnes med din selger over telefon.
  Du kan forsikre hver pakke inntil 100 000 NOK og hvor pall opp til 1 000 000 NOK.


  Priser fra 01.12.2023:


  Pakke

  Europa: 175,-
  Resten av verden: 239,-


  Pall

  Europa: Fra 01.12.2023: 0,2% av forsikringsverdien fra – minimum 584,-.
  Resten av verden: ikke aktuelt – kan kun kombineres med Parcel og Pallet produkter.
  Gjelder for: Business Parcel, Business Parcel Return, Business Parcel Bulk, Business Parcel Return Bulk, Business Pallet, Business Pallet Return, PickUp Parcel, PickUp Parcel Return, PickUp Parcel Bulk, PickUp Parcel Return Bulk, Home Delivery Parcel.


  Les mer om forsikring

 • Pakken din leveres selv om mottakeren din ikke er til stede og kan kvittere for forsendelsen. Tjenesten gjelder kun i Danmark og Sverige.

  Vi kan levere pakken din selv om mottakeren din ikke er til stede og kan kvittere for forsendelsen. Du avgir en alternativ leveringsplass på transportetiketten, for eksempel ”Forsendelsen plasseres under trappen”.

  Når mottakeren ikke er til stede ved leveransen, følger sjåføren alternative henvisninger. Dermed slipper mottaker å hente pakken på en annen adresse – noe som fremskynder leveransen. Tjenesten er gratis, og gjelder kun i Danmark og Sverige. Den krever at du har mulighet til å bestille via EDI, og at du inngår en tilleggsavtale med selgeren din.

  Gjelder for: Business Parcel Bulk, Business Pallet, PickUp Parcel Bulk.

 • passer for deg som ønsker at dine bedriftskunder enkelt skal kunne returnere pallen til din bedrift fra Danmark, Finland og Sverige.

  Priser Business Pallet Return fra 01.12.2023 (pdf)

 • Ønsker du å sende halvpaller med andre mål enn de som er angitt for paller, kan du benytte deg av denne tjenesten til Sverige, Danmark og Finland.

 • Gir deg mulighet til å fortelle mottakerne dine at pakken er på vei, og hvor og når leveransen vil finne sted. Tjenesten gjelder kun til Danmark .

  Denne tilleggstjenesten gir deg mulighet til å fortelle mottakerne dine at pakken er på vei, og hvor og når leveransen vil finne sted. Ved å angi mottakerens mobilnummer sender vi en SMS, i stedet for en tradisjonell hentemelding, med informasjon om at pakken er levert på postkontoret. Dette gir kunden er smidigere henteopplevelse. Når pakken leveres til mottakerens dør, forteller meldingen når leveransen kommer til å skje. 

  Gjelder for: Business Parcel Bulk, Business Pallet, PickUp Parcel Bulk

 • Forsendelser får ikke inneholde farlig gods med unntak av begrensede mengder farlig gods (Limited Quantities). Kunden skal alltid følge og varsle Bring i henhold til Brings gjeldende instruksjoner. Bring håndterer forsendelser som inneholder begrensede mengder farlig gods i henhold til gjeldende regelverk (ADR/RID/IMDG-koden). Kunden er ansvarlig for å følge gjeldende regelverk som blant annet omfatter innhold, emballasje og merking. For informasjon om og definisjon av begrenset mengde farlig gods samt gjeldende regelverk, se Direktoratet for samfunnssikkerhets og beredskap.

  Tilleggstjenesten Limited Quantities er ikke tilgjengelig i kombinasjon med tilleggstjenestene Flex Delivery og Express samt Express Nordic 0900-tjenestene.

  Spesielle regler for emballasje gjelder ved transport av begrensede mengder farlig gods.

  Avsender er ansvarlig for å kontrollere at forsendelsene ikke inneholder noe som er i mot bestemmelsene i avsnittene Forbudt innhold og i dette avsnittet begrensede mengder farlig gods og skal erstatte Bring eller annen skadelidende for skade som skjer som følge av at kunden ikke overholder disse bestemmelser.