Business Parcel Bulk

Skal du sende mer enn 20 pakker til forskjellige bedrifter i samme land i Danmark, Finland eller Sverige, er Business Parcel Bulk løsningen for deg. 

 • Leveres direkte til mottakerens bedrift i kontortiden
 • Samlet fortolling
 • EDI skal benyttes
 • Maksvekt 35 kg per kolli til Danmark, Finland og Sverige

Du bestiller gjennom Mybring eller via EDI, og pakkene hentes hos bedriften din dersom du har en henteavtale med oss.

Husk at maksvekt per pall er 750 kg inkludert emballasje og pallens vekt.

Er en av pakkene dine over 120 x 60 x 60 cm, mangler emballasje eller har rulleform må den sorteres manuelt. Det kommer da et tillegg i prisen fra 01.12.2023.

Før du sender avgårde pakkene dine må du huske å skrive ut godkjente transportetiketter, og legge ved nødvendig tolldokumentasjon.

Fremføringstidene for Business Parcel Bulk varierer fra hvilket land du ønsker å sende til.

Finn fremføringstidene i din avtale, eller ta kontakt med oss på telefon 04045 for mer informasjon. 

Forsendelsen kan spores.

Pakkene leveres direkte til dine mottakere mandag til fredag i kontortiden. 

Les vilkår

Bringbud i farta med pakke

Hva koster det?

Prisen for bulksendinger finner du enklest ved bestilling, i din avtale eller i prislisten under.

Prisen inkluderer henting, transport og levering til din mottakers postkontor. Eksport- og importdeklarering er også inkludert i prisen. Du må ha en agent eller et ombud i mottakerlandet som kan stå ansvarlig for toll og moms.

Prisene øker med 7,5 % fra 01.12.2023.

Prislister

Lurt å vite om toll

Skal du sende pakker i bulk til utlandet, er fortollingen alltid inkludert i portoen. Korrekt tolldokumentasjon er viktig for å unngå stopp i tollbehandlingen og forsinkelser.

Under finner du hvilke tolldokumenter som er nødvendig for at pakkene din skal komme raskest mulig frem til dine mottakere: 

Avgift for eksport- og importfortolling inngår i frakten. Det kan være lurt å tenke over at i mottakerlandet kreves det at avsenderen har registrert en importør som står for moms-, toll- og eventuelle andre kostnader. Mer om fortolling finner du her.

Les om nye regler for Digital informasjon fra 03. juni 2019

Tilleggstjenester

Dersom du ønsker å tilpasse forsendelsen din, kan du velge mellom forskjellige tilleggstjenester. De bestilles enten gjennom Mybring eller EDI.

 • Passer bra for deg som vil sikre deg full erstatning ved skade eller tap av dine forsendelser.

  Forsikringen gjelder forsendelser av alle typer tillatt gods, unntatt:

  • mobiltelefoner
  • vin
  • sprit
  • kjøle-, fryse- og ferskvarer
  • skadde varer

  Forsendelse til eller fra Iran, Irak og Afghanistan kan ikke forsikres.
  Ønsker du en helårsforsikring, kan dette ordnes med din selger over telefon.
  Du kan forsikre hver pakke inntil 100 000 NOK og hvor pall opp til 1 000 000 NOK.


  Priser fra 01.12.2023:


  Pakke

  Europa: 175,-
  Resten av verden: 239,-


  Pall

  Europa: Fra 01.12.2023: 0,2% av forsikringsverdien fra – minimum 584,-.
  Resten av verden: ikke aktuelt – kan kun kombineres med Parcel og Pallet produkter.
  Gjelder for: Business Parcel, Business Parcel Return, Business Parcel Bulk, Business Parcel Return Bulk, Business Pallet, Business Pallet Return, PickUp Parcel, PickUp Parcel Return, PickUp Parcel Bulk, PickUp Parcel Return Bulk, Home Delivery Parcel.


  Les mer om forsikring

 • Gir deg mulighet til å fortelle mottakerne dine at pakken er på vei, og hvor og når leveransen vil finne sted. Tjenesten gjelder kun til Danmark .

  Denne tilleggstjenesten gir deg mulighet til å fortelle mottakerne dine at pakken er på vei, og hvor og når leveransen vil finne sted. Ved å angi mottakerens mobilnummer sender vi en SMS, i stedet for en tradisjonell hentemelding, med informasjon om at pakken er levert på postkontoret. Dette gir kunden er smidigere henteopplevelse. Når pakken leveres til mottakerens dør, forteller meldingen når leveransen kommer til å skje. 

  Gjelder for: Business Parcel Bulk, Business Pallet, PickUp Parcel Bulk

 • Forsendelser får ikke inneholde farlig gods med unntak av begrensede mengder farlig gods (Limited Quantities). Kunden skal alltid følge og varsle Bring i henhold til Brings gjeldende instruksjoner. Bring håndterer forsendelser som inneholder begrensede mengder farlig gods i henhold til gjeldende regelverk (ADR/RID/IMDG-koden). Kunden er ansvarlig for å følge gjeldende regelverk som blant annet omfatter innhold, emballasje og merking. For informasjon om og definisjon av begrenset mengde farlig gods samt gjeldende regelverk, se Direktoratet for samfunnssikkerhets og beredskap.

  Tilleggstjenesten Limited Quantities er ikke tilgjengelig i kombinasjon med tilleggstjenestene Flex Delivery og Express samt Express Nordic 0900-tjenestene.

  Spesielle regler for emballasje gjelder ved transport av begrensede mengder farlig gods.

  Avsender er ansvarlig for å kontrollere at forsendelsene ikke inneholder noe som er i mot bestemmelsene i avsnittene Forbudt innhold og i dette avsnittet begrensede mengder farlig gods og skal erstatte Bring eller annen skadelidende for skade som skjer som følge av at kunden ikke overholder disse bestemmelser.

 • Pakken din leveres selv om mottakeren din ikke er til stede og kan kvittere for forsendelsen. Tjenesten gjelder kun i Danmark og Sverige.

  Vi kan levere pakken din selv om mottakeren din ikke er til stede og kan kvittere for forsendelsen. Du avgir en alternativ leveringsplass på transportetiketten, for eksempel ”Forsendelsen plasseres under trappen”.

  Når mottakeren ikke er til stede ved leveransen, følger sjåføren alternative henvisninger. Dermed slipper mottaker å hente pakken på en annen adresse – noe som fremskynder leveransen. Tjenesten er gratis, og gjelder kun i Danmark og Sverige. Den krever at du har mulighet til å bestille via EDI, og at du inngår en tilleggsavtale med selgeren din.

  Gjelder for: Business Parcel Bulk, Business Pallet, PickUp Parcel Bulk.

 • Passer for deg som ønsker at dine bedriftskunder skal kunne returnere pakken kostnadsfritt til deg fra Danmark, Finland og Sverige. Pakkene samles sammen lokalt og returneres til din bedrift.