Pall til bedrift

Dette er en enklere frakttjeneste som gir deg samme servicenivå som Stykkgods til bedrift, men til en fast og forutsigbar pris.

 • Landsdekkende palletransport, inkludert Svalbard
 • Høy forutsigbarhet på pris, med enkel fakturering
 • Sporing underveis og GPS koordinater ved utlevering

Pall til bedrift er en perfekt tjeneste for deg som for eksempel allerede sender gods på pall i dag, eller som kan samle flere kolli til samme mottaker på en pall. Vi henter pallene hos deg eller avsender ved dør eller rampe og leverer ved dør/rampe hos din kunde. Fordelene med pall er blant annet at gods som er stablet og plastret på pall er bedre beskyttet mot skader enn løse kolli.


esker stables på europall

Hva koster det?

Slik beregner du pris

  Følg disse stegene
1. Finn riktig sone i sonetabellen for Stykk- og Partigods (pdf)
2. Tell antall paller i sendingen din
3. Prislisten gir deg pris per pall

Pall til bedrift har færre tilleggstjenester enn vanlig stykkgods. Det er derfor den blir mer forutsigbar i prising og fakturering. De mest brukte tilleggstjenestene finner du litt lenger ned på siden, og du finner alle og hva de koster i prisliste for tilleggstjenester.

Prisliste fra 01.08.2021(pdf) Drivstofftillegg
Bomavgift
Prisliste for pristillegg
Prisliste for tilleggstjenester 
Hentetillegg for "liten innhenting" 

Seilingsplan for Tromsø-Svalbard 2021 (pdf)

Last ned transportguiden fra 01.07.2021 (pdf) 
 

Hvor tungt og stort?

Vekt og mål

Vekt  
Maks vekt per pall 800 kg per pall

 Du kan sende inntil 12 paller på samme sending.

Bredde x lengde Høyde
Pall: 80 x 120 cm Maks 2 meter

Godset skal være plastet og godt sikret på standard pall med mål 80x120 cm og høyde inntil 2 meter. Vi sender dine paller til mottakere i hele Norge og Svalbard, og leverer på rampe eller dør. 

Se vilkår
Se informasjon om transport til/fra Svalbard

Slik går du frem

Pakking og emballering

Pakk dine varer på en sikker måte, med støtdempende materiale og forsvarlig ytteremballasje. Godset stables på pall (se mål over), og sikres med plast. Flere gode tips om hvordan du pakker og merker finner du her.

Bestilling og opphenting

Bestill via bestillknappen øverst på siden, i ditt TA-system eller via EDI. Som Bringkunde kan du også bestille direkte i Mybring, vårt nettbaserte transportverktøy. Bestill senest kl. 11.30 for opphenting samme dag. Godset hentes på ett bestemt sted, f.eks. på et varemottak.

Under transport

Stykkgods omlastes på terminal og distribueres videre. Med vår sporingstjeneste kan du følge din forsendelse  underveis. Fremføringstiden er 1 dag til store deler av landet. Du finner tiden for din sending i Mybring.

Utlevering og mottak

Mottaker får forsendelsen levert på døren mellom kl. 08–16, mandag til fredag. 

Tilleggstjenester

 • Forenklet utlevering er en tjeneste der avsender tillater at Bring setter igjen varen hos mottaker uten at mottaker er tilstede for å ta imot leveranse.

 • Vi kontakter mottaker og avtaler leveringstidspunkt. Mottakeren din vil da bli varslet 30 - 60 minutter i forkant av leveransen.

 • Frakt er normalt avsenderbetalt. Ønsker bedriften at Bring skal fakturere mottaker, må det inngås skriftlig avtale. Tjenesten faktureres med et tillegg pr sending.
   

 • Frakt er normalt avsenderbetalt. Ønsker bedriften at Bring skal fakturere en tredjepart, må det inngås skriftlig avtale. Tjenesten faktureres med et tillegg pr sending.

 • Utveksling av paller utføres ut fra en elektronisk registrering. Tjenesten innebærer at vi som transportør utveksler EUR-paller med både vareavsender og varemottaker, og leverer EUR-paller tilbake til vareavsender. Tjenesten krever skriftlig avtale.

 • Vi merker godset for deg. Det kan forekomme ekstra framføringstid på sendinger som ikke er forhåndsmerket ifra avsender. Normal framføringstid gjelder derfor ikke når Bring merker.

 • Når bedriften din skal sende kjemikalier, stoffer, stoffblandinger, produkter og artikler, som har en slik egenskap at de representerer en fare for mennesker, materielle verdier og miljøet ved uhell skal sendes som farlig gods. Det er egne krav i forbindelse med informasjonsplikt, merking og transport av farlig gods, og disse må overholdes. Brudd på ansvar som ligger hos avsender / kunde vil  bli belastet fraktbetaler.

 • Når du skal sende gods som krever temperatur over 0 grader (brukes for eksempel på maling og alkohol). Gjelder fra oktober til mars.