Velkommen til LOAD.20

Norges beste e-handelskonferanse
Her er et lite glimt fra fjorårets LOAD.

Om LOAD


LOAD er Norges beste e-handelskonferanse og møteplass, og gir deg nye perspektiver, inspirasjon og nyttig kunnskap. 

Tema: Beyond Customer expectations!

Dagens forbrukere forventer mye, og en klar strategi for gode kundeopplevelser må være tydelig i alle ledd i organisasjonen. For å være konkurransedyktig og relevant, er det viktig at du er oppdatert. 

Du må rett og slett levere mer enn hva kundene forventer!

Gå ikke glipp av:

  • Foredrag av både eksperter og andre nettbutikker
  • Diskusjoner, nettverk og mingling
  • Partnerforedrag
  • En herlig Award-kveld

Listen over foredragsholdere oppdateres fortløpende, og det vil være en god miks av ekspertforedrag, branskjekolleger som deler erfaringer, og gode talere som setter fokus på aktuelle tema.

 

Hvor? Når?

Hold av 24. mars 2020.  Vi møtes på Clarion Hotel the Hub, sentralt i Oslo.

Har du spørsmål rundt LOAD 2020, eller ønsker du å bli samarbeidspartner? Send en mail til load@bring.com.

Meld din interesse allerede idag


Forhåndsmeld din interesse for å delta på LOAD.20 - Norges beste og kuleste e-handelskonferanse! Da blir du førstemann til å vite når billettene slippes.

Konferansen er åpen for nettbutikker, retailere og partnere.

powered by Typeform

 

Hør hva tidligere deltakere syntes om å delta på LOAD.

Film fra LOAD.18

Program


Program for dagen vil bli lagt ut innen 01.12.19, og vil inneholde både hovedsesjoner, parallellforedrag og noen nyheter. 

LOAD.20 åpner portene kl. 8:00 for registrering og mingling, deretter sparker det faglige igang og dagprogrammet slutter kl. 17:00.
 

Listen over foredragsholdere oppdateres fortløpende, og det faglige innholdet vil fylles på underveis.


Stay Tuned!

Foredragsholdere LOAD.20


Du kan glede deg til mange spennende foredragsholdere på LOAD.20. Disse vil bli annonsert fortløpende her på nettsiden.

Martin Schütt


Buzzwords, unicorns and roken dreams: 3 deadly innovation sins and how to tackle them!
Martin Schütt

Martin Schütt

Martin Schütt er utdannet siviløkonom ved NHH i Bergen og var blant E24s “Ledertalentene 2017”. Han hoppet av en lynkarriere i McKinsey og startet, sammen med fem partnere, gründerfabrikken Askeladden og Co. i 2016. Selskapet har raskt utmerket seg for sine disruptive angrepsmåter på tradisjonelle tjenestenæringer.


Askeladden starter gründerselskaper i tradisjonelle bransjer. Ved hjelp av effektiv bruk av eksisterende teknologi har de spesialisert seg i å utvikle nye og skalerbare forretningsmodeller i modne markeder med lav konkurranse. De har utfordret både frisør- og begravelsesbransjen, og står bak fremgangsrike kjedekonsepter som Cutters, Dr.Dropin, Squeeze og Verd Begravelse.

På Load kan du høre Martin slå hull på tre myter og fallgruver som det er veldig lett å gå i når man skal starte et selskap eller bedrive innovasjon i allerede eksisterende selskaper. Målet er at du og resten av publikum skal sitte igjen med en økt skepsis til buzzwords, hyper og etablerte sannheter, og at dette skal gi deg en unnskyldning til å stille spørsmålet “Hvorfor” mye oftere. Bli inspirert av gode eksempler på dette, når Martin forteller om hvordan han og gjengen i Askeladden jobber for å identifisere muligheter og bygge opp nyskapende bedrifter. 


Følg Martin Schütt

Sigrun Syverud


Ditt grønne, digitale klesskap!
Sigrun Syverud

Sigrun Syverud

Sigrun Syverud er medgründer og daglig leder i klesdelingsplattformen Fjong, som på kort tid har blitt Europas største delte klesskap. Hun ble i mars 2019 kåret til årets kvinnelige gründer av Innovasjon Norge.


Fjong tilbyr en delingstjeneste og abonnement for klær med målet om å revolusjonere klesindustrien. Denne løsningen stiller nye krav til logistikk og kundereise i forhold til tradisjonell retail.

Med-gründer og daglig leder Sigrun Syverud forteller om deres erfaringer og utfordringer og hva denne forretningsmodellen vil kreve av framtidens logistikk løsninger.

Bakgrunnen for å starte Fjong var frustrasjon over det store overforbruket av klær, som er med på å gjøre klesindustrien til en av verdens nest mest forurensende. Tjenesten har på kort tid blitt veldig populær, og satt i våren 2018 dobbel norgesrekord i crowdfunding, med høyest hentet beløp og høyest andel kvinner (83%).

Sigrun har master i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH) og bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Humboldt Universitet, Berlin. Før hun ble gründer jobbet hun innen corporate finance.

 


Følg Sigrun Syverud

Samarbeidspartnere


Er du interessert i å være partner på LOAD? Vi har mange ulike partnerpakker, og forteller deg gjerne mer om dette!

Ta kontakt

Netthandelsprisene 2020


Posten og Bring har delt ut netthandelsprisene siden 2005. For 2020 kårer vi følgende:

  • Årets nettbutikk over 50 mill. i omsetning på nett
  • Årets nettbutikk under 50 mill. i omsetning på nett

Årets nettbutikk er en kvalitetstempel, og går til den norske nettbutikken som gir kundene den beste kjøpsopplevelsen i alle kanaler. Nettbutikken jobber bevisst for å være et steg foran på alle fronter, og viser en sann lidenskap for det de driver med. Nettbutikken skal være i front ved å ta i bruk ny teknologi og løsninger som forenkler hverdagen og brukeropplevelsen for kunden. Vinneren setter kundeopplevelsen i sentrum, og er et forbilde for andre e-handlere.

Vinnerne kåres etter en grundig gjennomgang av en uavhengig fagjury. 

Påmelding til Netthandelsprisene åpner i midten av oktober!