God nyhet; ofte er det bare små justeringer som skal til for å bli bedre på nett. Det er bra, for stadig flere handler oftere på nett, til fordel for fysisk butikk. Det betyr at hvis du skal opprettholde eller øke salget ditt, bør du tilrettelegge for en god kjøpsopplevelse for kundene dine. Last gjerne ned hele rapporten så får du alle tipsene tilsendt.

Last ned rapporten

stay competitive_infografikk
Stadig flere handler mer og oftere på nett. Vi har spurt nettkunder hva som gir en god handleopplevelse og ikke. Ved å lese og bestille vår rapport, vil du få nyttig informasjon om hvordan du enkelt kan justere nettbutikken din og leve opp til kundenes forventinger.

5 tips. Dette bør du gjøre: 

  1. Gjør det enkelt for kunder å finne butikken din. Det er ikke noe nytt at man bør jobbe med synlighet på Google og mobiltilpasning av butikken. Men det er flere flater som er like viktige.

  2. Ha gode bilder av produktene dine, gjerne bilder i flere vinkler. Gode beskrivelser av materialer, mål og spesifikasjoner er også viktig. Selger du klær og sko? Da bør du beskrive passform og størrelser også.

  3. Gjør informasjon om levering og retur enkel å finne. Leveringstid er ett av punktene hvor nettbutikkene kan bli bedre, ifølge nettshoppere. Det gjelder også informasjon om hvordan man enkelt kan returnere varen. Gir du god informasjon om dette øker sannsynligheten for at kunden gjennomfører kjøpet.

  4. Tilby kundene flere leveringsalternativer. Kunder ønsker valgfrihet og vil gjerne velge mellom ulike leveringsalternativer. Tilbyr du kundene dine ulike måter å motta varene på?

  5. Lever varene raskt. Dette er et ubestridt konkurransefortrinn. Kundene forventer ikke ekspresslevering, men sørg for effektiv ordrehåndtering og få varene fort ut. Da er kortere fra ordre til cash for deg, og dermed bedre lønnsomhet. 

I rapporten vil du kunne finne mer utfyllende informasjon og flere tips om hva du bør gjøre, så bestill den gjerne ved å trykke på knappen nedenfor.

Last ned rapporten

Har du lyst til å lese flere saker om netthandel? Ta gjerne en kikk på vår artikkel om å starte nettbutikk. Hvis du har spørsmål om logistikk og ønsker en prat med oss, så er det bare å ta kontakt.