eFrokost

På eFrokost får du faglig påfyll og inspirasjon om netthandel, innovasjon og digitale løsninger. Her kan du finne informasjon om tidligere eFrokoster, eller melde deg på neste.

eFrokost: Hvordan vinner du nettkundene i 2020?

Amazon, mulighet eller trussel? Hvordan kan mindre nettbutikker sameksistere med de største på nett? Hvor stor rolle vil kundelojalitet spille fremover for å posisjonere seg? Dette er tema vi skal snakke om på årets første eFrokost. Velkommen til oss 28. januar 2020!

eFrokost 3. september 2019

Over 100 personer hadde meldt seg på høstens eFrokost i Posthuset.

eFrokost 12. mars 2019

Takk til alle deltakere. Neste eFrokost blir 3. september. Velkommen tilbake!

eFrokost 16. januar 2018

Tusen takk til alle deltakere. Neste eFrokost blir annonsert! Velkommen tilbake!

eFrokost 31. august

Takk til e-handels ekspert Benjamin Gundgaard, Tine og alle deltakere. Neste eFrokost arrangeres 16. januar 2018.

eFrokost 23. mai 2017

Tusen takk til alle deltakere, Kondomeriet.no og Dyrekassen.no. Vi legger ut presentasjoner og filmer her. Neste eFrokost arrangeres 31. august. Velkommen tilbake.

eFrokost 7. februar 2017

Å vinne kunden er fortsatt det viktigste i 2017. Hva er riktig å gjøre og ikke minst – hva skal man i ikke gjøre.

eFrokost 23. august 2016

121 dager til jul – er alt klappet og klart? Bring inviterte til eFrokost med tema jul i samarbeid med Convert, Geta og Klarna. Siste funn i Mystery eShopper ble også presentert av Bring.

eFrokost 4. april 2016

Retur er en utfordring for mange nettbutikker. Fikk du ikke med deg eFrokost? Her kan du se video med gode råd fra Sïmon Saneback, prisbelønt entreprenør og siste funn i Bring Research.

eFrokost 21. januar 2016

På årets første eFrokost stod logistikk i sentrum. Med foredrag fra Bring og Netthandelen.no fikk man inspirasjon og tips til hvordan du gjør logistikken til et vinnerkort for din nettbutikk.