Benjamin Gundgaard - øk salget på smartphone

Benjamin Gundgaard har de siste årene gjennomført et omfattende studie med brukertester primært i USA og UK, hvor 100 personer har shoppet via mobilen. Han har meget god kjennskap til hva det krever å bygge en e-commerce løsning til mobil på et høyt internasjonalt nivå. Han gir deg en "trinn for trinn" guide for mer salg på smartphone.

Last ned presentasjonen til Benjamin Gundgaard i pdf

E-handelsekspert Benjamin Gundgaard forklarer hvordan nettbutikker kan og bør tilrettelegge for mobilbrukere:

 

Benjamin Gundgaard - mobilvennlig nettbutikk

 

Kjersti Pedersen i Bring Research kommer med sine tips til hvordan nettbutikken kan gjøres klar før jul:

Bring Research: Gjør nettbutikken juleklar

 

Vi sender deg gjerne siste Bring Research

Få siste innsikt om netthandel

 

Tine - lansering av Yt nettbutikk på rekordtid
Tine forteller deg hvordan de lanserte ny nettbutikk for Yt på rekordtid. På bare 4 uker gikk de fra ide til ferdig nettbutikk. Det er de erfarne damene Solveig Prestvik og Anne Murstad som står bak denne satsingen.De vil fortelle om hvorfor de åpnet nettbutikken, prosessen, hvordan det har gått og nyttige råd til andre som tenker på det samme

Om foredragsholderne
 

Benjamin Gundgaard
Benjamin Gundgaard er en dansk og internasjonal ekspert i E-handel. Han er en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Benjamin har de siste årene gjennomført et omfattende studie med brukertester primært i USA og UK , hvor 100 personer har shoppet via mobilen.

Dette har gitt han en meget god kjennskap til hva det krever å krever at bygge en e-commerce løsning til mobil på et høyt internasjonalt nivå. Denne innsikten har han omsatt til en metode i sin første internasjonale bok - Smartphone E-commerce - hvor han trinn for trinn guider for å bygge en best practise mobile e-commerce løsning.

Du kan lese mer om boken hans her: www.amazon.com/author/benjamin.gundgaard

Solveig Prestvik, Tine er leder av digitale kanaler i Tine. Hun har mangeårig erfaring fra Vinmonopolet, der hun var ecommerce manager og var ansvarlig for utviklingen av Vinmonopolets nettbutikk.

Anne Murstad, Tine er prosjektleder Digitale kanaler hos Tine AS. Hun kom fra stillingen som ecommerce Director i Creuna og har også jobbet i mange år i Posten Norge, der hun bl.a. hadde ansvar for å øke konvertering på Brings nettsider i Norden.