Den nye modulen er utviklet i samarbeid med Visma Digital Commerce, og er helt gratis å benytte seg av for nettbutikker. Modulen har innebygd alle Brings standard leveringsalternativer, samt en rekke tilleggsfunksjoner for oppsett av fraktberegning, rabattregler, vektberegning med mer. Den fungerer også med de fleste kassemoduler, som Klarna Checkout og TheCheckout.

Last ned ny Magento modul

 -Flere tusen nettbutikker har benyttet den populære Magento 1-modulen frem til nå. Den solide kombinasjonen av Bring og Visma kommer nå til å fortsette i Magento 2-verden. Som nettbutikkeier kan man enkelt tilby levering til sine kunder. Kundene kan enkelt velge sine prefererte leveringsalternativer og utleveringssteder med få og enkle klikk, sier MD i Visma Digital Commerce, Yngve Bollie. 

Ifølge Bring Research* sjekker hele ni av ti leveringsvilkår før de handler i en ny nettbutikk. Kunder vil vite hva frakten koster, hvor lang tid det tar å få varene, og hvor varene blir levert. -Gjennom vår nye modul får kundene raskt svar på sine spørsmål, og kan velge utleveringsmåte og –sted selv. Modulen gir en bedre kundeopplevelse, og Bring er stolte av å ha utviklet en så solid modul sammen med Visma Digital Commerce, sier konserndirektør for E-handel i Bring, Gunnar Henriksen. 

 

*Bring Research er kvartalsvise forbrukerundersøkelser blant skandinaviske nettshoppere. Undersøkelsene gjennomføres i samarbeid med IPSOS.