Det blir enklere for deg

Vi introduserer en rekke endringer og nyheter som vil forenkle din arbeidsdag

Endringer og nyheter for våre kunder

For å møte våre kunders ønsker og krav, jobber vi kontinuerlig med forbedringstiltak. Vi gjør nå en rekke endringer som vil forenkle arbeidsdagen for mange. Forbedringer vil merkes i Mybring, på fakturaer og i våre tjenester. 

Fakturaendringer

Du som er stykk- og partigodskunde i Bring, vil fra 1. januar 2019 oppleve endringer på din faktura. Fakturaspesifikasjoner og vedlegg vil ikke lenger sendes ut sammen med fakturaen, men vil kunne hentes ut fra Mybring.

Hva er endringene?

  • Nytt fakturadesign
  • Nytt kundenummer vil vises på fakturaen. Hvis du har spørsmål angående din faktura, bruker du det nye kundenummeret ved kontakt med kundeservice. 
  • Fakturaspesifikasjoner og vedlegg hentes ut i Mybring
mybring_faktura_1638x645
I fakturaarkivet ser du alle fakturaer, og kan velge å få spesifisert faktura, og kan klikke deg videre til fakturavedleggene.
 


Hva bør din bedrift gjøre?

  • Opprette bruker i Mybring, dersom dere ikke allerede har det.
  • Sørg for at riktig person i din bedrift har rettigheter til å ta ut økonomirapporter i Mybring
  • Opprette abonnement på Spesifisert Faktura for stykk- og partigodstjenester, slik at du får tilsendt ønskede fakturadetaljer automatisk.

I en overgangsfase vil du måtte forholde deg til to kundenummer fra oss. Ditt nåværende kundenummer bruker du ved bestilling av logistikktjenester hos oss. Det nye kundenummeret vil vises på fakturaen og i Mybring. 

Tips!
Du kan enkelt opprette abonnement på spesifisert fakturarapport i Mybring allerede nå. Da er du forberedt til 1. januar når spesifisert faktura ikke lenger sendes sammen med selve fakturaen. Under ser du hvor enkelt du starter et abonnemang i Mybring.

Bilde til høyre viser hvordan du setter opp et abonnement på spesifisert fakturarapport i Mybring.

Abonnemanget gir deg fakturadetaljene automatisk i innboksen i forbindelse med fakturautsendelse fra Bring.

  1. Velg Rapporter i Mybring, og deretter Lag nytt abonnement.
  2. Velg økonomi og deretter Spesifisert faktura
  3. Legg inn hvem som skal motta rapporten, og velg ønsket format
  4. Tilpass den informasjonen du ønsker å se gjennom å klikke på Endre under kolonner.
mybring_faktura_abb_800x915

 

Massebestilling

Nå blir det mye enklere og raskere å bestille pakkesendinger til mange mottakere samtidig. Ved å bruke Massebestilling, vårt nye bestillingskonsept i Mybring, kan du som avsender bestille sendinger for opptil 100 mottakere - i én og samme ordre.

Effektiv og fleksibel ordrehåndtering uten EDI-løsning
Du velger selv hvordan du ønsker å bruke funksjonaliteten i Massebestilling. Legg til én og én mottaker på selve bestillingssiden, importer raskt og samlet ved å laste opp en Excel-fil, eller bruk en kombinasjon av disse to metodene. Uansett hvilken metode du foretrekker vil du som pakkekunde betjenes betraktelig mer effektivt enn i dag.

Netthandel og massebestilling
For deg som skal starte eller er i gang med netthandel, og for deg som sender mange pakker til ulike mottakere i samme land, er Massebestilling en god løsning for å spare tid. Ved å laste opp Excel-fil kan du enkelt opp alle ordrer fra din nettbutikk i løpet av dagen, og raskt importere til Mybring når du er klar - for eksempel på slutten av dagen. 

Tids- og kostnadsbesparing
Vi vet at tid er en viktig ressurs for våre kunder. Det som før krevde opprettelse av én og én ordre per mottaker, kan nå gjøres raskt og enkelt ved å opprette én ordre med ulike mottakere i samme land. Det er selvfølgelig helt gratis å bruke Massebestilling i Mybring - for deg som ønsker en effektiv bestillingsprosess uten EDI-løsning.

Slik sparer du tid – et regneeksempel

Vi har regnet ut at det i gjennomsnitt tar ca 1 minutt og 3 sekunder å legge inn en ordre manuelt. Hvis du har 100 ordre så vil du bruke til sammen 105 min som tilsvarer en time og 45 minutter. En massebestilling vil ta ca 5 minutter. Og da har vi tatt godt i. Dette betyr at for hver 100 ordre vil du spare 1 time og 40 minutter i verdifull tid som du kan bruke til andre verdiskapende oppgaver. 

Jeg er eksisterende bruker av Mybring

Har du allerede en konto kan du logge deg inn her og ta i bruk Massebestilling nå

Logg inn i Mybring


 

Jeg ønsker å få tilgang til Mybring

Du får mange fordeler ved å opprette konto i Mybring. Opprett gratis bruker hos oss nå, og ta i bruk Massebestilling allerede nå:

Registrer meg som bruker